ده ارز دیجیتال برتر برای کسب درآمد دلاری:
ارز دیجیتال چیست؟ شکل خاصی از پول است که بر اساس علم رمز گذاری ایجاد شده است. ارز دیجیتال را میتوان بدون هیچ گونه واسطهای به شخص دیگری در اینترنت ارسال کرد. منظور از واسطه، خدمات بانکی یا هر سازمان واسطه ی دیگری است.
عناوین مهم در این مقاله:
مسئولیت تامین امنیت شبکه های ارز ديجيتال و نظارت بر آن توسط نودها تامین می شود. تقریبا اکثر ارزهای ديجيتال بر پایه ی بلاک چین ها کار می کنند. ارزهای دیجیتال را می توان از صرافی های آنلاین داخلی خرید کرد و یا به فروش رساند. این روزها که بورس در دوران رکود خود به سر میبرد، سرمایه گذاران بسیاری به سمت بازار ارزهای دیجیتال روانه شده اند.
این بازار، قابلیت رشد و افزایش سرمایه را دارد. شش نکته از الزامات اصلی بازار ارزهای دیجیتال از قبیل: ریسک پذیری، دانش کافی، دانش تحلیل، مدیریت ریسک، زیر نظر داشتن اخبار جهان.
برخی از ویژگی های ارزهای ديجيتال نسبت به پول های معمولی:
1. برگشت ناپذیری تراکنش ها در ارزهای دیجیتال.
2. ناشناس بودن یا نیمه ناشناس بودن در شبکه های ارز های دیجیتال.
3. جهانی یا فرامرزی بودن ارزهای دیجیتال (می توان هزینه ای را در عرض چند دقیقه از این سر دنیا به آن سر دنیا ارسال کرد).
4. امنیت ارزهای دیجیتال.
5. انحصاری نبودن رمز ارزها (افراد میتوانند کل تاریخچه تراکنش ها را دانلود کنند و بدون نیاز به کسب اجازه اقدام به دریافت ارز دیجیتال یا ارسال آن کنند).
انواع ارزهای دیجیتال به دو دسته تقسیم میشوند:
1. کوین ها 2. توکن ها
کوین ها دارای بلاک چین مخصوص خودشان هستند. از کدهای اولیه بیت کوین، بخشی از کوین های ساخته می شوند که می گویند فورکی از بیت کوین هستند که با اصلاحات جزئی در متغیرهایی مانند تعداد سکه ها، زمان ایجاد بلاک ها، الگوریتم استخراج و غیره از بیت کوین بوجود آمده اند.
برخی دیگر از کوین ها بدون استفاده از کدهای بیت کوین ساخته شده اند مثل اتریوم، ریپل و ویوز و… این بلاک چین ها برای کاربردهای بیشتری بجز پول ديجيتال ایجاد شده اند.
دسته ی دیگر که توکن ها نام داشتند بر بستر پلتفرم هایی مثل اتریوم یا ویوز ساخته می شوند و بلاک چین های مستقلی ندارند و از بلاک چین های اصلی کمک می گیرند.
توکن ها را نمیتوان به چشم یک ارز دید که خود به دودسته تقسیم می شود: توکن های اوراق بهادار و توکن های کاربردی.
چهار معیار اصلی برای سرمایه گذاری موفق:
1. وایت پیپر:
گزارشی کامل است از عملکرد یک پروژه یا طرح و مشکلی که میتواند حل کند. وایت پیپر یک رمز ارز بیان میکند که آن رمز ارز برای این مسئله چه راهکاری را ارائه میدهد. که این گونه میتوان با آیندهی آن رمز ارز آشنا شوید.
2. ارزش بازار:
هر چقدر ارزش بازار یک ارز بیشتر باشد، یعنی اینکه توافق و تمرکز بیشتری روی آن ارز وجود دارد یا به بیان دیگر نگرانی هایی که در مورد ارزهای دیگر وجود دارد برای این ارز وجود ندارد.
3. شاخص BTC.D:
این شاخص میزان نفوذ و غلبه بیت کوین را نشان می دهد و شرایط بازار بیت کوین با بازار های بقیه ی ارزهای دیجیتال را نشان می دهد. روند صعودی یا نزولی این شاخصه می تواند کمک کند تا بتوان ارز دیجیتال مناسبی را برای سرمایه گذاری انتخاب کرد.
4. تحلیل نمودار بیت کوین:
در حال حاضر بیشتر از 20.000 ارز دیجیتال در بازار موجود است که اکثرشان پروژه ی رها شده ای هستند. برخی از ارزهای ديجيتال از همان بدو ورودشان به بازار در طول مدت 10 ساله ی ارزهای دیجیتال، جایگاه خودشان را در رده های بالای جدول حفظ کرده اند.
در زیر به چندین ارز ديجيتال برتر میپردازیم:
کاردانو:
این ارز به مدیریت چارلز هاسکیسون شروع به کار کردن کرد. کاردانو به جای اینکه از بلاک چین های قدیمی استفاده کند، خود بلاک چین جدید ایجاد کرد. کادانو نام بلاک چینی است که این امکان را به افراد میدهد تا دریافت و پرداخت وجه انجام دهند.
نام ارز دیجیتال این پروژه ADA می باشد. کاردانو چندین کاربرد دارد: انجام تراکنش ها و تبادل ارز، انجام قراردادهای هوشمند و بی واسطه.
لایت کوین:
برای پرداخت ها و تراکنش های روزمره ارزان تر و مناسب تر بوده است.
بیت کوین:
معروف ترین و قدیمی ترین ارز دیجیتال است که همیشه در کانون توجه همگان بوده است و در مدت بیش از 10 ساله ای که توسط ناکاموتو ساخته شده است، همیشه رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
بسیاری از افراد ارزهای دیجیتال را به نام بیت کوین میشناسند. این کوین مشهور یک ارز رمزگذاری شده با شبکه همتا به همتا است. هویت سازنده ی آن مشخص نشده است و هدف اصلی او، حذف واسطه های مالی از جمله بانک است.
این رمز ارز به رسمیت شناخته شده است و بسیاری از بانک های بین المللی در آن سرمایه گذاری کرده اند. این رسمیت باعث جذب طرفداران و متقاضیان زیادی شده است.
یونی سوآپ:
صرافی غیرمتمرکز یونی سوآپ یک ارز ديجيتال اختصاصی با همین نام ایجاد کرده که ویتالیک بوترین که ایجاد کننده رمز ارز اتریوم است، زیرساخت یونی سوآپ را فراهم کرده است و بعد از آن در سال 2018 آدامز پروتکل آن را طراحی کرد.
هدف ارز یونی سوآپ این بود که بستری برای کاربران بلاک چین اتریوم فراهم کند که بتوانند بدون واسطه به معاملات خود بپردازند. به این دلیل که از شبکه اتریوم استفاده میشود دارای سرعت و امنیت بالایی است. اکثر تحلیل گران ارز دیجیتال، بر این اصل اعتقاد دارند که ارزش واقعی یونی سوآپ بسیار بیشتر از ارزش فعلی آن است. این مسئله یونی سوآپ را برای سرمایه گذاران جذاب کرده است.
ترون:
این ارز توسط جاستین سان در یک موسسه در سنگاپور ایجاد گردید. این ارز از بلاک چین در جهت توسعه بازار جهانی بصورت غیر متمرکز، استفاده می کند که این بازار جهانی شامل انواع مختلف محتوا، رسانه و سرگرمی می باشد.
به بیان دیگر فروشگاه های اینترنتی مثل(اپ استور، گوگل پلی و غیره) حذف می شود. که این گونه کاربران میتوانند از خود سازندگان بصورت مستقیم برنامه ها را دریافت کنند. هدف اصلی ترون این است که اینترنت را بصورت غیر متمرکز ارائه دهد.
بهترین ویژگی های آن: توانایی این را دارد که در هر ثانیه 1000 تراکنش را مدیریت کند و یا تراکنش با حجم بالا را انجام دهد. این ارز در بین عموم محبوبیت ویژه ای دارد. یکی از عیب های آن نداشتن هیچ پشتوانه ای است. توسعه ی ارز ترون موجب میشود قیمت ترونیکس افزایش پیدا کند.
اتریوم:
ویتالیک بوترین ایجادکننده ی اتریوم، نسل دوم ارزهای ديجيتال است. این ارز علاوه بر اینکه قابلیت ارز بودن را دارد، میتواند پلتفرمی برای اجرای برنامه های غیر متمرکز باشد. یکی از مهمترین کاربرد خاص شبکه ی اتریوم، اجرای قراردادهای هوشمند می باشد.
قراردادهای هوشمند یک زمینه برای تایید و اجرای قرارداد است که این قرارداد ها را بدون واسطه به اجرا درمی آورد. این قرارداد ها قابل پیگیری هستند اما قابل برگشت نیستند که این ویژگی جزو یکی از معایب اتریوم می باشد. یک عیب دیگر آن عدم مقبولیت قراردادهای هوشمند از جانب بعضی کشورها و بالا بودن هزینه ی اجرای آن.
بیت کوین کش:
این ارز دیجیتال به عنوان شبکه ی پرداخت همتا به همتا استفاده می شود. هدف ایجاد این رمز ارز به منظور رفع نقص های بیت کوین بود. این ارز مانند بیت کوین دارای 21 میلیون واحد است. این کوین دوتفاوت با بیت کوین دارند.
الف: بیت کوین ارزش بیشتری نسبت به بیت کوین کش دارند.
ب: بلاک بیت کوین کش بزرگتر از بلاک بیت کوین می باشد که این ویژگی باعث میشود تراکنش ها سریعتر و کم هزینه تر انجام شود.
یکی از مزایای بیت کوین کش این است که هزینه مبادلاتش خیلی کم است. با وجود عدم پذیرش این ارز توسط اعضای اجتماع ارزهای دیجیتال، بیت کوین کش دارای جایگاه خوبی در بین ارزهای دیجیتال برتر می باشد.
استلار:
جدمک کالب پس از اینکه از اعضای تیم پروژه ی ریپل جدا شد، ارز دیجیتال استلار را پدید آورد. استلار ماهیتی تقریبا مانند ریپل دارد یعنی دارای یک شبکه ی استلار است و یک رمز ارز که لومن نام دارد.
لومن نیازی به استخراج کردن ندارد که حدود 100 میلیارد از آن ساخته شده است که به مرور به بازار عرضه می گردد. پرداخت ها در استلار با کارمزد کمی انجام میشود. لومن در هر ثانیه توانایی این را دارد که 1000 تراکنش را پردازش کند. از مهمترین خاصیت های لومن این است که ارز دیجیتال را به ارز فیات تبدیل میکند که این زمینه را فراهم میکند تا بتوان معاملات جفت ارز را انجام داد.
یکی از معایب های این ارز این است که باید همیشه در حال توسعه باشد تا از رقیبان عقب نیفتد و حذف نشود و همچنین استلار لومن قابلیت استخراج ندارد و تنها باید از صرافی ها خریداری شود. بنیان استلارها در بین رمز ارزها، از ثروتمندترین ها است. این شرکت با اکثر بانک های خصوصی و مرکزی آسیا همکاری میکند.
بایننس کوین:
یک ارز ديجيتال است که بر پایه ی بلاک چین است. این کوین توسط ico (عرضه اولیه سکه) به بازار وارد شد و سال بعد این ارز رمزگذاری شده صرافی خود را تاسیس کرد. این ارز در شبکه ی بلاک چین اتریوم ساخته شده است.
از مزایای این ارز: کارمزد کمی دارد، امکان تخفیف در کارمزد ها را فراهم میکند، قابل خرید برای خریدن سایر رمز ارزها، سرعت در تایید تراکنش ها. یکی از عمده ترین دلایل امید به این ارز، تبلیغات وسیع و جوایز و تخفیفات است که مردم را به آن ترغیب و تشویق میکند.
ریپل:
این ارز به هدف ساخت یک شبکه ی پرداخت آنی، تبادل و انتقال ارز ایجاد شده است. ریپل قدیمی تر از بیت کوین است اما به اندازه بیت کوین شهرت نیافته است. پروژه ریپل قصدش این است که کانال پرداخت و ارتباطی امن و غیر متمرکز برای موسسات مالی و بانک های سراسر دنیا فراهم کند.
دو تفاوت بارز بین ریپل و بیت کوین از این قبیل است:
1_ سرعت و تایید تراکنش ها.
2_ هدف بیت کوین حذف واسطه ها و بانک ها به وسیله ی تراکنش های همتا به همتا است. اما ریپل با وجود بانک های مشکلی ندارد فقط سعی دارد با ارائه خدمات بانکی غیر متمرکز، مشکل تبادلات بین المللی پول را حل کند.
دیگر ارزهای دیجیتال برتر:
تتر، یو اس دی کوین، بایننس یو اس دی، سولانا، دوج کوین، پولکادات، شیبا اینو، اولنج، پالیگان، دای، رپدبیت کوین، اتریوم کلاسیک، اونوس سد لیو، نیر پروتکل، چین لینک، کازموس، مونرو، الگورند، ویچین، فایل کوین و…
کدام ارزهای دیجیتال برای ترید خوب هستن؟
ارزهای برتر بازار ارزهایی هستند که در سایت کوین مارکت کپ لیست شده اند و مارکت کپ بالایی دارند و در صرافی های معتبر لیست شده باشند همچنین از نظر فاندامنتالی پروژه های آینده داری هستن برای معاله کردن بهترین ارزها میباشند.
آیا ارزهای دیجیتال از اعتبار کافی برخوردار هستن یا نه ؟
امروزه همه کشورها به تدریج برای قانونی کردن ارزهای دیجیتال در کشور خود میکوشند و در سال های آینده تقریبا میتوان گفت تمامی کشورها از ارزهای دیجیتال برای دریافت و پرداخت استفاده خواهند کرد و حتی امروزه برخی از شرکت ها و… برای دریافت و پرداخت از ارزهای دیجیتال استفاده میکنند پس میتوان نتیجه گرفت که این ارزها از اعتبار کافی بر خوردار هستن.