آموزش نصب و راه اندازی ماینر در خانه:
اگر به فکر خریداری و راه اندازی کردن یک ماینر هستید می توانید این مقاله را مطالعه کنید. در انتهای این مقاله دیگر به فردی تبدیل خواهید شد که قادر است این کار را به صورت حرفه ای انجام دهد. بهتر است بدانید که نصب و راه اندازی ماینر ها یکی از مهم ترین مراحل در زمینه تولید ارز دیجیتال ها می باشد و اگر نتوانید این کار را به خوبی انجام دهید نمی توانید به هدف مورد نظر خودتان برسید.
عناوین مهم در این مقاله:
به این علت یاد گرفتن این کار برای همه افرادی که قصد فعالیت در این زمینه دارند لازم و ضروری می باشد. نصب و راه اندازی اغلب ماینر ها نسبتا شبیه به هم می باشد. اما خب هر ماینر نسبت به برنامه نویسی مختلفی که دارد الگوریتم های خاص خودش را دارد. اگر بتوانید ماینر خریداری شده را به خوبی نصب و راه اندازی کنید می توانید به درآمد های بسیار بالایی برسید. پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
طریقه راه اندازی ماینر
اولین قدم در زمینه استخراج رمزارز ها و شروع این عملیات انتخاب کردن نوع ماینر مورد نظر می باشد. چرا که باید در ابتدا تعیین کنید که چه نوع ماینری را می خواهید راه اندازی کنید. پس از آن نوبت به خرید ماینر می رسد.
بعد از این که ماینر مورد نظرتان را خریداری کردید، باید تمامی تجهیزات جانبی و امکانات لازم را برای استخراج فراهم کنید.
مرحله بعدی در این کار، کانفیگ و یا راه اندازی ماینر می باشد. مهم ترین مرحله در راه اندازی ماینر ها این گزینه می باشد. به این دلیل که اگر راه اندازی ماینر ها را نتوانید به خوبی انجام دهید نمی توانید موفق به راه اندازی دستگاه شوید و در نتیجه ارز دیجیتال را نمی توانید استخراج کنید.
به این علت در ابتدا باید دستگاه خودتان را از نظر مدل و کیفیت بررسی کنید و سپس به یادگیری آموزش فعال در این زمینه بپردازید. اگر در این زمینه مشکل داشتید و نتوانستید به خوبی دستگاه را راه اندازی کنید می توانید از مشاورین فعال در سایت خرید سیگنال راهنمایی بگیرید. اما ما سعی می کنیم راه اندازی ماینر را در این مقاله به صورت کامل بیان کنیم.
انواع شرکت های سازنده ماینر ها
همان طور که در بخش های بالا تر بیان شد، انواع مختلف ماینر ها وجود دارند که هر کدام از آن ها و نحوه راه اندازی مختلفی نیز دارند. مثلا می توان به کمپانی های بیت مین، میکرو بی تی، اینو سیلیکون و… اشاره کرد.
راه اندازی ماینر های بیت مین و اینو سیلیکون مشابه به هم می باشد. تنها تفاوتی که میان این دو دستگاه وجود دارد از نظر نرم افزاری و رابط گرافیکی پنل های آن ها می باشد.
معمولا اکثر ماینر های کمپانی سری بیت مین طریقه نصب کاملا یکسانی دارند.
تجهیزات لازم جهت راه اندازی دستگاه ماینر
با توجه به این که برای راه اندازی کردن ماینر نیاز به برخی تجهیزات می باشد در این قسمت میخواهیم در مورد آنها مطالبی را بیان کنیم.
همان طور که همه اطلاع دارید پردازش تمامی دستگاه های ماینر قوی می باشند. به این دلیل هم اولین چیزی که باید خریداری کنید سیستم خنک کننده و تهویه هوا می باشد. علاوه بر این که خود ماینر ها یک سیستم خنک کننده دارند اما باز با این حال باید یک سیستم خنک کننده دیگری هم خریداری کنید. این سیستم کمک می کند تا دمای ماینر کاهش یابد.
سیستم خنک کاری حرفهای:
از جمله حرفه ای ترین سیستم های خنک کننده واتر کولینگ می باشد. طریقه کار این سیستم خنک کننده توسط فن ها و جریان آب می باشد. اما دیده شده که در برخی مواقع کمپانی های سازنده این ماینر ها حداقل از یک فن و حداکثر 4 فن استفاده می کنند.
وقتی که از سیستم خنک کننده حرف می زنیم باید به فن ها هم در این زمینه توجه کنیم. در این حالت باید فن ها افزایش یابند اما سر و صدای ماینر هایی که با استفاده از فن ها خنک می شوند را نخواهند داشت.
در تمامی ماینر ها فن موجود است. این فن ها میزان آلودگی صوتی آن ها را افزایش می دهند که به آن ها سطح نویز گفته می گردد. اما خب طبیعی است که میزان سطح نویز در هر ماینری مختلف خواهد بود. چرا که آن دسته از ماینر هایی که از سیستم خنک کننده واتر کولینگ استفاده می کنند حتی آن ها هم سطح نویز دارند اما خب میزان آن نسبت به ماینر هایی که فقط از فن استفاده می کنند کمتر است.
فن های استفاده شده در سیستم واتر کولینگ، حداقل 4 عدد و حداکثر 8 عدد می باشند.
آیا سیستم های واتر کولینگ خوب هست؟
با توجه به مطالب گفته شده می توانیم نتیجه بگیریم که ماینر هایی که دارای سیستم واتر کولینگ می باشند و از این سیستم به خوبی پشتیبانی می کنند سر و صدای کمتری نیز دارند و این می تواند گزینه بسیار مثبتی در مورد این نوع ماینر ها باشد.
تنها تجهیزات برای راه اندازی ماینر ها سیستم واتر کولینگ و یا فن ها نمی باشند. بلکه باید از دیگر تجهیزات جانبی نیز استفاده کرد.
خود اینترنت به تنهایی نیاز به تجهیزات زیادی دارد. مثلا باید حتما مودم و کابل داشته باشید.
میزان برق برای راه اندازی ماینر ها باید به حد کافی باشد. با برق خانگی نیز میتوان استخراج کرد ، فقط باید آمپر برق خانگی خود را برسی کنید که توان برق کافی برای تامین میزان مصرف برق ماینری که میخواهید خریداری کنید را داشته باشد و به مشکل نخورید.
با استفاده کردن از روش های گفته شده در بخش های بالا تر می توانید مشکل خود را رفع کنید و یک دستگاه ماینر را به خوبی راه اندازی کنید. اما اگر هم مشکلی داشتید اصلا نگران نباشید. کارشناسان سایت خرید سیگنال همواره در کنار شما می باشند.
ماینر چیست؟
ماینر دستگاهی است که با آن میتوان ارزهای دیجیتالی که قابلیت استخراج دارند را استخراج کرد و با فروش این ارزها درآمد دلاری داشت
ماینرها در ماه چند گیگ اینترنت مصرف میکنند؟
هر ماینر به صورت تقریبی در ماه 3 گیگ اینترنت مصرف میکند و باید سرعت آن تقریبا 2 مگابایت در ثانیه باشد
آیا استخراج ارز دیجیتال کار پر درآمدی است؟
بله استخراج ارز دیجیتال حتی یک شغل نیز محسوب میشود و درآمد بالایی نیز دارد و در عرض چند ماه دستگاه ماینر سرمایه اولیه شما را به خودتان بر میگرداند و بعد از آن همه ارزهایی را که استخراج میکند سود خالص میباشد فقط باید هر ماه پول برق مصرفی را پرداخت کنید